CŠOD RADENCI

DAN PRED ODHODOM DOMOV

Dan smo začeli z jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo se povzpeli na Veliko Radensko steno. V bližini smo imeli še piknik, kjer smo na ognju pekli hrenovke. Po kosilu smo v treh skupinah opravljali različne dejavnosti: lokostrelstvo, plezanje in z IKT v naravo. Po okusni večerji smo se nekateri udeležili plesa, ostali pa smo igrali družabne igre. Nekaj fantov pa je privabil 1. polčas nogometne tekme.

Trina, Ela K., 9. d

TRETJI DAN

Zbudili smo se v lepo sončno jutro, čeprav je ponoči deževalo. Po zajtrku smo se odpravili na tri dejavnosti: plezanje. lokostrelstvo in z IKT v naravo (snemanje krajših filmčkov). Po kosilu in počitku smo 9. d-razred začeli s peko belokranjske pogače, medtem pa je 9. c-razred opravljal orientacijski tek. Za zaključek dneva smo se še spoznali s kačo po imenu Newton.

Ela R. M., Alina, Tara, Ilvana, 9. d

DRUGI DAN

Zbudili smo se ob 7. uri in odšli na jutranjo telovadbo. Dopoldne smo izvedli preostale dejavnosti: prvo pomoč, preživetje  naravi, kolesarjenje. Po kosilu smo se razdelili v dve skupini. Ena je pekla avtohtono belokranjsko pogačo, druga je imela orientacijski tek. Po večerji smo pekli kostanj in pojedli slastno pogačo.

Rok, Luka, Robin, Lionel, Patrik, 9. c

PRVI DAN

Na pot v Radence smo se odpravili ob 9. uri zjutraj. Ko smo prišli v dom, smo se namestili v sobe in pojedli kosilo. Po daljšem odmoru smo odšli na aktivnosti, za katere smo se razdelili v tri skupine. Prva skupina je imela prvo pomoč, druga preživetje v naravi, tretja pa kolesarjenje. Po aktinostih smo pojedli večerjo in odšli na večerni sprehod. Nato smo se počasi odpravili spat.

Manca, Taja, Kaja, 9. c

(Skupno 714 obiskov, današnjih obiskov 1)