1. dan

Prispeli smo na Medvedje Brdo. Takoj smo se sprehodili po bližnji okolici in občudovali njene lepote. Popoldanske aktivnosti so bile namenjene astronomiji, zvečer pa smo skozi teleskop opazovali nočno nebo. 

  1. dan

Prebudili smo se v čudovito jutro. Dopoldne smo odšli v gozd, kjer smo mu prisluhnili, ob potoku pa smo spoznavali različne vrste vodnih živali. Popoldne smo na žagi spoznali proizvodni proces predelave lesa in se razvedrili ob pastirskih igrah. 

  1. dan

V sredo smo dan začeli s športnimi aktivnostmi. Preizkusili smo se v plezanju, v popoldanskem delu pa smo izvedli orientacijski pohod. Zmagovalna ekipa je dobila priznanje. Zvečer pa nas je čakalo presenečenje, in sicer skrivnostni tobogan.

  1. dan

V četrtek smo spoznavali vrste energije in ugotavljali, kaj vse različne vrste energije zmorejo. Pekli smo pecivo in se z njim po kosilu tudi posladkali. V popoldanskem času pa nas je pot vodila po medvedovih stopinjah. Ogledali smo si Medvedjo jamo in občudovali lepote narave. Dan smo zaključili z družabnim večerom in s plesom. 

  1. dan

Dopoldne nam je popestrilo streljanje z lokom. Tarčo je bilo kar težko zadeti, a bili smo uspešni. V naravoslovni učilnici smo spoznavali živali doma Medved. Morski prašički so prav prisrčni. Spoznali pa smo tudi druge živali, ki so pritegnile našo pozornost. Bilo je zelo poučno.

(Skupno 1.004 obiskov, današnjih obiskov 1)